Algemeen

Flammkuchen en buurten bij Bakkerij “de Eenvoud”

- advertentie -

Hongerige Wolf – In buurtschap Ganzedijk/ Hongerige Wolf worden op 1 Juli vanaf 12.00 uur Flammkuchen gebakken door Bakkerij “de Eenvoud” Bakkerij. “de Eenvoud” is een bakkerij niet bedoeld om brood te verkopen maar om mensen bij elkaar te brengen. De gezelligheid staat voorop!

- advertentie -

De mobiele bakkerij is een initiatief van het Festival Hongerige Wolf. Deze mobiele bakkerij zwerft door de regio, en biedt onder andere lesprogramma’s op scholen aan. Vanwege de Corona maatregelen hebben de activiteiten de afgelopen periode geen doorgang kunnen vinden, maar op 1 Juli gaan de bakkers weer van start!

De bakkerij staat dan midden in het dorp Hongerige Wolf, waar vanaf 12.00 de Flammkuchen worden gebakken! Een ieder is welkom om mee te bakken en het resultaat in dit sfeervolle dorp op te peuzelen. Deze middag is ook sneltekenaar Reinoud Bekkema aanwezig, hij zal de gasten tekenen, zodat een ieder met een mooie herinnering naar huis gaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button