Incidenten

Man heeft afspraak met een vrouw, maar krijgt overvallers aan de deur

Winschoten – Een bewonder van de Sleedoornweg is in de nacht van maandag op dinsdag in zijn woning overvallen. Dit gebeurde omstreeks tussen 02.00 en 02.45 uur. De man had eerder die avond een afspraakje gepland met een vrouw, echter kwam er twee onbekende mannen aan de deur.

- advertentie - 

“Een van de mannen is de woning binnen gegaan en heeft hem daar geld afhandig gemaakt. Wij doen sporenonderzoek en zijn in gesprek met getuigen en buurtbewoners.” aldus de woordvoerder van de politie. Na de overval sloeg de dader op de vlucht in een nog onbekende richting. Een alerte buurvrouw heeft eerste hulp aan het slachtoffer verleend in afwachting van de politie en ambulance.

De ambulance heeft de man gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De politie neemt de zaak in onderzoek en heeft ter plaatse bewijs verzameld.

Oproep
De politie doet een oproep naar getuigen. “Mogelijk waren er mensen op straat die iets hebben gezien. Ook zijn we blij met (deurbel)camera’s die wellicht een auto hebben gefilmd.”

Update: Eerder melden we dat het om een escort zou gaan, na onderzoek van de politie kunnen zij dit niet bevestigen. 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!