Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Sporthal en Sportcafe Scheemda weer geopend

- advertentie -

Scheemda – Ruim 3,5 maand geleden gooide het corona virus roet in het eten. Geen trainingen voor de sporters, evenementen werden afgelast en het gebouw zat op slot. Vanaf vandaag kan er weer binnen gesport worden, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

- advertentie -

Eigenaar Martin de Jong zegt het volgende: “De Sporthal en het Sportcafé zijn geheel volgens de RIVM regels ingericht en voldoen hiermee aan alle eisen. Vanwege de lange verplichte sluiting blijven wij de gehele zomervakantie open, wilt u of uw vereniging nog in de vakantieperiode sporten, dan kunt u via reserveren@eextahal.com een reserveringsverzoek indienen.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button