Algemeen

Juf Ina na 40 jaar met pensioen

Finsterwolde – Na ruim 40 jaar in het onderwijs, nam juf Ina Glazenborg afgelopen week afscheid om te gaan genieten van haar welverdiende pensioen. De laatste acht jaar was juf Ina Intern Begeleider op De Bouwsteen in Finsterwolde.

- advertentie - 

Ter gelegenheid van haar afscheid, hadden de leerlingen een speciaal programma voor hun juf voorbereid. Na een feestelijk onthaal op het schoolplein, was het tijd voor voorstellingen van alle klassen. Natuurlijk wel coronaproof, maar gelukkig lukte het om met alle klassen afzonderlijk van elkaar een klein optreden te verzorgen.

Koningin van de cultuur
Juf Ina Glazenborg zette zich op school naast haar werk als Intern Begeleider altijd bijzonder in voor cultuuronderwijs. Zij vond dat cultuur bereikbaar moest zijn voor alle leerlingen en zorgde daarom onder andere dat er in alle klassen muzieklessen werden gegeven door een vakdocent.

Op haar laatste dag op school werd juf Ina daarom toepasselijk gekroond tot  ‘Koningin van de cultuur’. Het werd een mooie dag voor juf Ina en voor de kinderen, die ze vast heel erg gaat missen. Maar gelukkig is er nu ook meer tijd om te gaan genieten van haar kinderen en kleinkinderen en van alles wat ze graag doet.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button