Cultuur

Biblionet Groningen maakt zomerse spelshow: KwisLab

- advertentie -

Winschoten – Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan de vele activiteiten. Vorig jaar heeft Biblionet Groningen daar een nieuw element aan toegevoegd: BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Deze zomer kun je 6 weken lang kijken naar een zomerse spelshow: KwisLab.

- advertentie -

Deze zomer neemt Jeroen van de Bibliotheek het op tegen 6 uitdagers in de zomerse BiebLab-show: KwisLab. Onder leiding van Jolanda worstelen de deelnemers zich door 4 rondes: Kennik, Klinkt me als muziek in de oren, Leesracers en Strijdvaardig. Wie gaat naar huis met de wisselbokaal? KwisLab zie je elke woensdagochtend vanaf 10.00 uur op www.youtube.com/bieblab.

KwisBoek: speel thuis je eigen KwisLab
Wil je zelf meedoen aan KwisLab? Download wekelijks ons KwisBoek en speel samen met vrienden en familie deze superleuke quiz! Bij elke aflevering maken we een nieuw KwisBoek. Download het KwisBoek op www.biblionetgroningen.nl/bieblab.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button