Politiek

Bianca Lubberts (CDA) neemt afscheid van gemeenteraad Oldambt

Winschoten – Bianca Lubberts stopt als gemeenteraadslid namens het CDA in Oldambt. Ze is sinds 2012 actief binnen de CDA-fractie, eerst als commissielid en later als raadslid. Haar beslissing volgt uit de onrustige periode van de afgelopen jaren en de hieruit voortvloeiende ingrijpende veranderingen. Er is veel gaande, zowel politiek, op gemeentelijk en landelijk niveau, als op agrarisch vlak, waarbinnen Bianca met haar man werkzaam is op hun veebedrijf.

- advertentie - 

“Ik ben me bewust van de grote verantwoordelijkheid met de rollen die ik op me neem. En gezien de huidige situatie is voor zowel de rol van raadslid als van agrarisch ondernemer, een grotere betrokkenheid en inzet vereist”, aldus Bianca.

Daarom heeft ze besloten zich te richten op de onderneming thuis en met de nodige energie en focus daar de uitdagingen aan te gaan.

Als CDA Oldambt vinden we het erg jammer, dat Bianca stopt en we bedanken haar voor de afgelopen jaren waarin ze zich heeft ingezet voor het CDA en de inwoners van Oldambt.

CDA Oldambt heeft Luit Engelage bereid gevonden de vrijgekomen positie in te vullen. Hij stond in 2018 als eerstvolgende op de kandidatenlijst en heeft zowel in de gemeente Oldambt als de voormalige gemeente Scheemda meerdere jaren ervaring als gemeenteraadslid.

Het afscheid van Bianca en de benoeming van Luit vinden waarschijnlijk plaats in de raadsvergadering in september.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!