Sport

Uniek kinderfeestje bij AB Sports

Winschoten – Door de coronacrisis had Anouk Hassinck (12) uit Winschoten haar verjaardagsfeestje nog niet kunnen geven. De sportschool, waar Anouk zelf iedere week kickbokstrainingen volgt,  mocht weer open en beschikt ook over een outdoor-gedeelte. Er werd aan AB Sports gevraagd of er een mogelijkheid was het kinderfeestje daar te organiseren en daar hoefde de sportschool niet lang over na te denken!

- advertentie - 

Anouk heeft daarop haar hele klas uitgenodigd voor het feestje.

Ze hebben die middag een drietal beweegactiviteiten gedaan onder begeleiding van één van de instructeurs van AB Sports. Samen met de groep hebben ze leren trappen tegen een trapkussen, hebben ze gedrumpt op grote ballen en hebben zich uitgeleefd op de bokszakken. Ook hebben ze even een ronde door de zaal gemaakt.

Er was voldoende drinken voor tussendoor en na afloop hebben ze gezellig met z’n allen gegeten. Kortom het was een geslaagde middag van een uniek feestje!

Lijkt het jouw ook leuk om eens te kickboksen net als Anouk? Dat kan iedere maandag en woensdag 17.30 uur tot 18.30 uur (gaat gewoon door in de zomervakantie.)


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
Tags
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close