Cultuur

Atelier II binnenkort voor publiek toegankelijk

Winschoten – Inmiddels zijn José de Wal en Gert van Duinen bijna 4 jaar gevestigd aan de Johan Modastraat in Winschoten. Ieder als zzp-er met hun eigen bedrijf in het ontwerp van branding en identity, iets wat ze al jarenlang doen. Hiervoor werken ze met opdrachtgevers over de hele wereld. Ondanks dat hun dagelijkse werkzaamheden al bestaan uit het ontwerpen van bedrijfsidentiteiten, is er altijd de behoefte om ook vrij werk te maken. Tot op heden werd hier niets mee gedaan, maar vanaf eind juli willen ze dit werk ook voor publiek toegankelijk maken in de vorm van een expositie.

- advertentie - 

“Atelier II is een samenvoeging van ons ‘vrije’ werk; dit varieert van unieke afdrukken van houtsnijwerken tot glicée afdrukken van fotografie, maar ook bijvoorbeeld handgemaakte sieraden. Uiteraard is er tijdens deze open atelier dagen ook de mogelijkheid om werk te kopen.”

Openingstijden
Atelier II is op de volgende data geopend:
zaterdag 18 juli, van 11:00 tot 16:00 uur
zondag 26 juli, van 12:00 tot 17:00 uur
zaterdag 1 augustus, van 11:00 tot 16:00 uur
Daarnaast is het vanaf 17 juli ook mogelijk om langs te komen op afspraak.

Atelier II is gevestigd aan de Johan Modastraat 13 Winschoten. Telefonisch bereikbaar op nummer 06-34763532.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!