Algemeen

De Stoffenwinkel is vanaf nu aan de Nassaustraat te bezoeken

- advertentie -

Winschoten – De Stoffenwinkel die in de Torenstraat gevestigd was, is verhuisd naar de Nassaustraat. Hier is meer en betere parkeergelegenheid aldus eigenaresse Mona en haar man. De zaak biedt voldoende keus in stoffen en garnituren zoals knopen, ritsen, garen en wol. Daarnaast heeft men ook naaimachines te koop en voor een eventuele reparatie hiervan bent u hier ook aan het goede adres.

- advertentie -

Naast het gezellig snuffelen en professioneel advies bij uw aankoop, worden er ook cursussen en workshops gegeven voor elke leeftijd. Er zijn cursussen voor beginners, gevorderden en patroontekenen. Een cursus op maat is ook mogelijk. Elke vrijdagavond is er een gezellige naailes, hierbij moet u zich wel op tijd opgeven want
vol=vol.

Be Your Neighbour
In de winkel bevindt zich ook de stichting Be Your Neighbour. Be Your Neighbour, kortweg BYN, Is voortgekomen uit alledaagse buurtgesprekken. BYN stimuleert tot het opzetten van buurtgroepen om de afstand tussen vragen en geven zo klein mogelijk te maken. Hoe? Simpelweg door te verzamelen wat er aan vraag en aanbod is en dit weer in de buurt te delen. Op een manier die voor iedereen bereikbaar is. Een buurt grenst aan een buurt …aan een buurt…aan een buurt en zo kan dit als een lopend vuurtje zich verspreiden, misschien tot over grenzen. Vandaar de Engelse naam “Be Your Neighbour”

BYN Oldambt is de eerste groep in dit project. Stichting Be Your Neighbour werd in september 2016 opgericht met als doelstelling het verzamelen en verspreiden van informatie over alles wat er in de directe leefomgeving te vinden is aan organisaties, instellingen, bedrijven en initiatieven die het algemene nut beogen, teneinde de leefbaarheid te vergroten en de afhankelijkheid van anderen, bijvoorbeeld instanties, te verkleinen of de wegen naar hulp verkrijgen van instanties te vereenvoudigen.

Openingsacties
De opening van de nieuwe winkel wordt gevierd van 8 juli tot en met 15 augustus. Verspreid over deze periode zullen er allerlei openingsacties en aanbiedingen zijn. Deze zijn ook te volgen op de vernieuwde website
https://www.destoffenwinkel.com/, op de Facebook pagina en Instagram.

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button