Incidenten

Vrouw wordt binnen drie uur drie keer betrapt op winkeldiefstal

- advertentie -

Bunde – Een 46-jarige inwoonster uit Bunde is afgelopen dinsdag drie keer betrapt tijdens een winkeldiefstal. Haar eerste mislukte poging vond rond 11.45 uur plaats bij een supermarkt in Bunde, hier probeerde ze flessen drank te stelen. Het personeel belde de politie, zij maakten vervolgens proces-verbaal op.

- advertentie -

De politie was nog maar net vertrokken en de vrouw besloot het meteen bij een andere supermarkt te proberen, ook daar werd ze betrapt en werd de politie ingeschakeld. Ze kreeg nogmaals een verbaal.

Derde keer
Na deze mislukte poging was het bij de vrouw nog niet klaar, om 14.00 uur besloot ze nogmaals flessen drank te stelen, ook hier werd ze op heterdaad betrapt. De politie werd er weer bijgeroepen. Voor de derde keer die dag werd er proces-verbaal opgemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button