Kort nieuws

Nieuwe voorzitter Blauwe Lint

Oldambt – De afgelopen jaren heeft ondernemerscollectief Blauwe Lint het zonder voorzitter moeten doen. Maar nu hebben ze er weer een. Eigenaar van Gasterij Smits, Erik Nap, neemt vanaf nu de spreekwoordelijke voorzittershamer ter hand.

- advertentie - 

Samen met het zittende bestuur wil Erik zorgen dat ondernemers elkaar beter leren kennen door bedrijfsbezoeken te organiseren. Hij wil dat ondernemers meer betrokken zijn bij evenementen in het gebied, zodat ondernemers en evenementen elkaar kunnen ondersteunen. En zo zijn er nog veel meer goede constructieve voornemens. “Ik wil graag samenwerken met alle partijen. Binnen het Blauwe Lint en ook zeker met de rest van de regio.”

Marketing Oldambt heet Erik als voorzitter van harte welkom en juicht de voornemens van het Blauwe Lint toe. “Waar we elkaar kunnen helpen, gaan we dat zeker doen!”

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!