AlgemeenSport

Spannende hoofdpartij bij boksgala te Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Boksvereniging BOWI heeft twee grote bokstalenten weten binnen te halen voor de hoofdpartij van het Boksgala dat plaatsvindt op zaterdag 23 februari.

- advertentie -

De Nederlandse Sammy Wagensveld zal het opnemen tegen de Ierse Colm Quin.
Sammy Wagensveld wordt ook wel het grootste bokstalent van Nederland genoemd. Afgelopen jaar won hij een van de grootste internationale boksevenementen in Nederland, de Eindhoven Cup en kroonde hij zich tot Nederlands kampioen. Met zicht op de Olympische Spelen, misschien zelfs al in Tokyo 2020, heeft boksvereniging BOWI een waar talent in de ring op zaterdag 23 februari.

Lees ook: Boksvereniging BOWI organiseert boksgala in Winschoten

Zijn tegenstander, de Ierse Colm Quinn, heeft met zijn 21 jaar al 180 partijen gebokst. En niet onverdienstelijk, hij heeft daarvan 160 partijen gewonnen. In 2016 en 2018 behaalde Colm een vierde plaats op het Ierse kampioenschap (64kg).

In totaal worden er 17 partijen gebokst! Kaarten zijn in de voorverkoop, voor 12,50 euro, verkrijgbaar bij Sape Hoekstra aan de Langestraat en bij sporthal Stikkerlaan, wat tevens de locatie van het Boksgala is. Aanvang van het gala is 19:30 uur en de entree bedraagt €15,- euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button