Algemeen

Rabobank Scheemda sluit definitief haar deuren

- advertentie -

Scheemda – De Rabobank in Scheemda gaat definitief sluiten. Dit maakte de bank bekend in een brief aan haar klanten in de regio. De bank, die is gevestigd aan de Stationsstraat in Scheemda, was al gesloten wegens het coronavirus maar blijft nu voorgoed dicht.

- advertentie -

Bankbezoek afgenomen
“De belangrijkste reden voor deze sluiting is het sterk afgenomen bankbezoek. Tegenwoordig zijn bankzaken immers gemakkelijk te regelen via internet of via de Rabo App. We merken dat onze klanten daar massaal gebruik van maken.” zegt een woordvoerder tegen OldambtNu.nl. “Daarbij, door de coronacrisis is het gebruik hiervan nog meer in een stroomversnelling geraakt.”

(Lees verder onder de foto)

Geldmaat
Een andere reden is dat de geldautomaten van de Rabobank én die van de andere banken dit jaar plaats gaan maken voor geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten.

(Lees verder onder de foto)

“Onze klanten kunnen hun bankzaken 24/7 regelen via internet of via de Rabo App. Maar uiteraard blijft iedereen ook van harte welkom op een van onze andere kantoren voor uw dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies, zoals die in Winschoten.” zegt de woordvoerder van Rabobank Groninger Land.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button