Incidenten

Politie zoekt derde verdachte woningoverval en vraagt om hulp (video)

Scheemda – Drie personen overvielen in november 2018 een woning in Scheemda. Twee verdachten zijn inmiddels aangehouden door de politie. “Wij willen weten wie de derde verdachte is en hebben jouw hulp daarbij nodig.” schrijven ze in een bericht op Facebook.

- advertentie - 

“Het onderzoek is nog in volle gang en we hopen dat er mensen zijn met meer informatie. De verdachten staan op camerabeelden. Helaas zijn de beelden van slechte kwaliteit, maar we hopen dat ze – al dan niet in combinatie met de signalementen of andere informatie die we hier delen – voldoende aanknopingspunten bieden om tot nieuwe informatie te leiden. Wellicht slaat iemand er op aan!” alles de politie.

Buit
De daders namen op 9 november 2018 de volgende spullen mee:
– doorzichtige plastic kokers met oud Duits kleingeld;
– een rood gebloemde koektrommel met briefgeld

Wellicht zijn deze spullen na de overval ergens opgedoken.

Omschrijving
In de boerderij in Scheemda runt het slachtoffer ook een kaaswinkel. De daders namen onder meer geld uit de kassa mee. Dankzij sporenonderzoek werd een 41-jarige vrouw uit Winschoten en een 40-jarige man uit Veendam aangehouden. Van de laatste gezochte man is het volgende bekend:

– ongeveer tussen de 25 en 30 jaar oud.

Uit beelden blijkt dat de overvallers vermoedelijk in een donkere Volkswagen Golf of Polo reden, of een auto die daar op lijkt. “Weet jij meer van de overval die plaatsvond in de nacht van 9 op 10 november in 2018? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.” aldus de politie

Lees ook: Bewoner wordt overvallen door drie personen met mes


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close