Incidenten

Meerdere woningen zonder stroom na forse waterlekkage

- advertentie -

Winschoten – Brandweer Winschoten werd in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.34 uur opgeroepen voor wateroverlast in een woning aan de Trekweg in Winschoten. Ter plekke bleek er een forse waterlekkage te zijn in een duplexwoning. De brandweer heeft de lekkage tijdelijk weten te verhelpen.

- advertentie -

Het lek zat in de buurt van de meterkast. Aangezien het water de meterkast volledig heeft beschadigd, heeft netbeheerder Enexis besloten om het hele blok zonder stroom te zetten. Twee woningen raakten tijdelijk onbewoonbaar. Deze bewoners hebben elders hun nacht verder doorgebracht.

Wanneer het blok weer stroom krijgt is nog niet bekend. Eerst zou het lek volledig gemaakt moeten worden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button