Algemeen

Auto in de sloot: hulpdiensten doen zoektocht, man zit thuis

Noordbroek – Ter hoogte van de kruising Slochterweg met de Veenweg in Noordbroek is maandagochtend een auto in een sloot aangetroffen. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en een traumahelikopter werden ingezet. Bij de auto werd niemand aangetroffen.

- advertentie - 

Door de brandweer is een zoekslag in de sloot gedaan maar er werd niemand aangetroffen. Hierbij werd het oppervlakte reddingsteam van brandweer Finsterwolde ingezet. In verband het ongeval was de kruising afgesloten. Uiteindelijk bleek de man thuis te zitten.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close