Sport

Ron Haans neemt 11e Fitnesscentrum in gebruik

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Hoewel het verhuurcontract nog niet is getekend, gaat Henk de Jonge van de Akkerschans en Bfit er wel van uit dat Bfit per 1 augustus ophoudt te bestaan. Ron Haans met nog 10 fitness centra in de regio gaat het fitnesscentrum overnemen.

- advertentie -

Het was voor Henk geen gemakkelijke stap om akkoord te gaan met de verhuur van Bfit en er zijn heel wat gesprekken gevoerd om tot deze overeenkomst te komen. Maar uiteindelijk heeft hij er wel vrede mee.

Ron Haans met centra in Winschoten Groningen, Assen, Hoogezand, Stadskanaal en Weener was op zoek naar een nieuwe locatie dicht bij de grens. En hierbij bleek dat Bad Nieuweschans een uitgelezen locatie was. Ron Haans heeft alle centra met een 24/7 service, dus je kunt dag en nacht gaan trainen/ fitnessen, dus ook straks in de Akkerschans.

Op dit moment wordt er al hard gewerkt om het vernieuwde Ron Haans centrum in eigen stijl om te vormen, met alle logo’s etc. en wat er verder bij komt kijken. De sporthal blijft wel gewoon van Henk de Jonge evenals het dorpscentrum de Akkerschans, totdat een koper zich aandient.

Het voordeel van Ron Haans’ fitnesscentra is dat je met je sleutel (na inschrijving) bijna overal terecht kan, van Weener tot Bad Nieuweschans en Winschoten etc. De prijs is wel iets duurder, maar je kan onbeperkt sporten al vanaf € 19,99 per maand. Bijvoorbeeld bij Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum Winschoten kun je terecht voor zo’n dertig verschillende groepstrainingen.

Tijdens deze groepstrainingen maken de trainers het verschil. Zij helpen je verder bij het bereiken van je doelstellingen. In hoeverre dit ook in Bad Nieuweschans gaat gelden is nu nog niet bekend, maar zal binnenkort bekend worden gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button