Incidenten

Ook akkerbrand aan de Scheemderzwaag in Scheemda

Scheemda – Slechts één minuut nadat brandweer Winschoten werd opgeroepen voor een brand in Westerlee, werd ook brandweer Scheemda opgeroepen voor een buitenbrand aan de Scheemderzwaag in Scheemda.

- advertentie - 

Hier bleek een brand te zijn in een akker. In de nacht van vrijdag op zaterdag waren er meerdere branden, ook in Nieuwolda en Westerlee. De brandweer heeft ook deze, net als alle andere branden, geblust.

De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Heeft u in de afgelopen nacht iets verdachts gezien in de omgeving van de locaties. Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!