Algemeen

Openbaar toilet in centrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten- In het Winschoter stadscentrum tegenover café ’t Pleintje staat sinds enige dagen een openbaar toilet. Geen ordinaire dixie maar een keurig toilet wat na ieder gebruik gereinigd en ontsmet zal worden.

- advertentie -

Initiatiefnemers zijn Arjen Kenter (broodjeshuis Panini en voorzitter van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten) en zijn buurman (Vishandel) Chris Lich. Beiden waren letterlijk ……zat van het wildplassen en -poepen wat op steeds grotere schaal gebeurde.

Dit is overigens een landelijk probleem. Door de versoepeling van de Corona maatregelen wordt het weer drukker, men kan niet overal naar binnen om gebruik te maken van het toilet, men wordt dan als bezoeker meegeteld. En dus beland menig behoefte in een hoekje of steegje…

In de hoop hiermee een nette oplossing voor de grote en kleinere  probleempjes te hebben gevonden zal de unit eerst vier weken blijven staan, daarna zal er geëvalueerd worden hoe het met de behoefte staat….wordt vervolgd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button