Cultuur

Trolls Wereldtour vanaf vandaag in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De leuke familiefilm Trolls Wereldtour is vanaf woensdag 5 augustus in alle bioscopen te zien. Natuurlijk kan Cultuurhuis De Klinker niet achterblijven. Ook in Winschoten draait de film dagelijks om 13.30 uur.

- advertentie -

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van Dreamworks Animation. In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Speciaal voor alle kinderen hebben we een leuke kidsbox met daarin een pakje drinken, bakje popcorn én een Trolls verrassing! Kaarten zijn een half uur voor aanvang van de film verkrijgbaar aan de kassa of via www.indeklinker.nl/films.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button