Gemeente

Afvalbrengstation past openingstijden aan wegens warmte

Winschoten – Omdat het de komende dagen warmer wordt dan 30 graden, werkt de gemeente vanaf vrijdag 7 augustus met een tropenrooster op het afvalbrengstation. Dat betekent dat het afvalbrengstation op vrijdag, zaterdag, dinsdag en woensdag open is tussen 08.00 en 12.00 uur.

- advertentie - 

Op zondag, maandag en donderdag is het afvalbrengstation gesloten. Een afspraak maken is niet nodig.

Omdat er geen schaduw is en omdat het zwarte asfalt veel warmte opneemt, kan het wel 60 graden worden op de platforms. “Dat vinden we niet verantwoord. We sluiten het afvalbrengstation tijdens de warmste momenten van de dag om medewerkers én bezoekers te beschermen tegen de hitte.” aldus een woordvoerder van de gemeente Oldambt.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!