Algemeen

Rainbow Events reinigt nog beter tegen COVID-19

- advertentie -

Winschoten – Het bedrijf Rainbow Events uit Winschoten blijft actief bezig om hun materialen wegens COVID-19 veilig te verhuren.

- advertentie -

Rainbow Events heeft via het Winschoter bedrijf Bionic Technology een nieuw middel in gebruik om al hun materialen, zoals de springkussens, te behandelen. Het middel: BioClean Natural werkt op natuurlijke wijze en is zelfreinigend en bevat actief werkende enzymen, die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Het verwijdert en breekt alle organische vervuiling af alsmede bacteriën en microben en heeft een langdurige werking na reiniging, ook preventief. Het middel is veilig voor mens, dier, gewas en enig ander materiaal.

Eigenaar Gradus Abbas is heel tevreden over het nieuwe middel: “Met dit middel behandelen wij al onze attracties en springkussen maar ook onze andere materialen.Wij vinden het belangrijk dat de mensen hun spullen kunnen huren die goed gereinigd zijn en dus ook voor zover wij weten dan veilig zijn”, aldus Abbas.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button