Gemeente

Zwembad De Ringberg volgeboekt met dit warme weer

- advertentie -

Scheemda – “Wat een succes en plezier!” Dat is wat we horen van bezoekers en medewerkers van zwembad De Ringberg in Scheemda. Met de warmte van de laatste tijd stond de telefoon roodgloeiend en waren alle ‘plekjes’ bezet.

- advertentie -

Het was in het begin wel even puzzelen hoe het openluchtzwembad op een veilige manier open kon, maar met tijdsblokken, reserveringen, registratie en betrokken mensen is het gelukt. En wat is het fijn om te zien dat zoals nu, in de vakantie met een hittegolf, er zoveel gebruik van wordt gemaakt.

Sportwethouder Erich Wünker zegt over De Ringberg: “Ik ben enorm blij dat het de stichting is gelukt om zelfs in coronatijd het zwemmen buiten mogelijk te maken. Ik hoor dat het enorm goed gaat en veel gezinnen en kinderen hebben op een veilige manier plezier. Wat mij betreft een groot compliment aan alle vrijwilligers van de stichting, de medewerkers van de zwembaden én bezoekers!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button