Fotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Drie inzittenden overleden na ernstig ongeval in Finsterwolde (video)

Finsterwolde – Bij een ernstig eenzijdig ongeval aan het Modderland in Finsterwolde, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen om het leven gekomen. Een vierde persoon raakte zwaargewond. Zij is door het personeel van de ambulance en traumahelikopter verzorgd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie - 

De dodelijke slachtoffers zijn drie mannen van 29, 33 en 41 jaar uit de gemeente Oldambt. De zwaargewonde is een vrouw van 32, ook uit de gemeente Oldambt.

Rond kwart voor twee werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Omdat het om een ernstig ongeval ging waarbij het voertuig in brand zou staan, werden meteen meerdere brandweereenheden en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse troffen de hulpverleners een brandend voertuig aan. De brandweer heeft de auto weten te blussen. De auto is helemaal uitgebrand. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Tijdens het ongeval was de weg volledig afgesloten en werden toeschouwers op grote afstand gehouden.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!