Sport

V.V. Bato bestaat 100 jaar; maar viert feest later

- advertentie -

Winschoten – Voetbalvereniging Bato uit Winschoten bestaat 100 jaar, om precies te zijn, op 11 augustus 1920 werd hun club opgericht. De club heeft besloten om de festiviteiten uit te stellen, dit vanwege de coronamaatregelen.

- advertentie -

“Een club die in deze 100 jaar van alles meegemaakt heeft. Als vereniging heeft BATO prachtige dingen beleefd. Kampioenschappen, promoties maar ook degradaties. Er is gehuild met elkaar, er is gelachen met elkaar, er is gejuicht met elkaar en op dit moment is er vooral een gevoel van trots wat heerst.” dat zegt het bestuur.

“We zijn een prachtige vereniging met een grote jeugdopleiding, G-Voetbal, Dames voetbal, Zaterdag voetbal, Zondag voetbal en vooral een roemruchte historie.” aldus het bestuur.  “Wij willen alle (oud) leden van harte feliciteren met deze prachtige mijlpaal! Op naar de 200!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button