Algemeen

Aanpassingen bij stille tocht voor slachtoffers ongeval Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – De stille tocht die vanavond plaats vind voor de drie slachtoffers van het tragisch ongeval in Finsterwolde is gedeeltelijk aangepast. Dit in goed overleg met de initiatiefnemer, gemeente Oldambt en in samenspraak met de familie.

- advertentie -

De drie jongens kwamen afgelopen zaterdagmorgen heel vroeg om het leven toen ze terug kwamen van een verjaardagsfeest in Finsterwolde. Een vrouw raakte ernstig gewond en ligt nog in het ziekenhuis. De vrouw is de enige overlevende van het ongeval. Alle vier personen kwamen uit Bad Nieuweschans.

Wijzigingen
Eerst zou de stille tocht starten vanaf een woning aan de J.Hakenweg, waar de jongens weg kwamen. Dit is gewijzigd naar de gemeente werkplaats aan de Kerkeweg/ Hoofdweg in Finsterwolde. Daarbij zouden de vrienden van het slachtoffer eerst in blote buik komen, volgens burgemeester Cora-Yfke is besloten om een T-shirt te dragen. Ook wordt afgezien van het meenemen van een tray Schultenbrau-bier.

Mondkapjes
Wegens het coronavirus worden deelnemers verzocht een mondkapje te dragen en tevens de 1,5 meter in acht te nemen. Er wordt geen muziek gedraaid. Ook worden belangstellenden wordt gevraagd een witte roos mee te nemen.

De tocht zal beginnen om 18:30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button