AlgemeenVideo

Vandaag: open dag bij nieuwe productie Slagerij Hofman (video)

- advertentie -

Winschoten – Slagerij Hofman organiseert vrijdagmiddag een open dag. Deze zal plaats vinden in de nieuwe worstenmakerij aan de Papierbaan 57 in Winschoten. De opening zal om 14.00 uur worden gedaan door wethouder Erich Wünker van de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Grote brand
In november 2018 werd de voormalige worstenmakerij volledig in de as gelegd door een grote brand. De 55-jarige André  Hofman, eigenaar van de slagerij was een dag later positief: ‘Kop der veur en deurgoan!’ was zijn motto, en met succes. Zo’n 1,5 jaar later staat er een gloed nieuwe worstenmakerij die vandaag met trots word getoond aan belangstellenden.

Lees ook:  Andre Hofman na de grote brand: ‘Kop der veur en deurgoan!’

“De bouw van onze nieuwe worstenmakerij is snel gegaan, de laatste klusjes moeten nog worden gedaan maar de productie draait al sinds april.” zegt Hofman. “Er komenn nog 800 zonnepanelen op het dak, en dan is het grootste gedeelte helemaal klaar.”

Open dag
Vrijdagmiddag biedt Hofman belangstellenden, tussen 14.00 en 18.00 uur een inkijkje in het bedrijf. Volgens Hofman heeft hij er alles aan gedaan om dit in deze tijd te kunnen organiseren. Zo is er gezorgd voor meerdere hygiënemaatregelen, onder andere mondkapjes. De rondleiding gaat in groepjes van 4 personen.

Er staat een kraampje buiten waar je de droge worsten kunt proeven en kopen, ook kunt u in onze gloed nieuwe winkel kijken. Die winkel is voornamelijk gericht op grote stukken vlees en bbq producten, ook is de droge worst natuurlijk verkrijgbaar.

Beelden: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button