Fotoserie & videoSport

Tweevoudig Europees kampioen Marten Luiten hartelijk onthaald bij thuiskomst (video)

Winschoten – Na een tweedaagse terugreis uit Hongarije mocht paard Fynona weer heerlijk in haar eigen stal staan. “Ze mag even lekker bijkomen, later vandaag krijgt ze nog wat beweging tegen stijve spieren.”

- advertentie - 

Een van Marten’s sponsoren, Tjarda Krijger, wilde zijn prestaties niet ongemerkt voorbij laten gaan. “Marten is altijd heel bescheiden maar ik vond dat hij wel een verrassing verdiende. Met een paar extra hulphanden hebben we de boel versierd.” Een van de belangstellende buren merkte op: “Bovenburen is trots op deze buurjongen!”

Met de versieringen langs de oprit, een fototaart en een fruitschaal voor Fynona is de start gemaakt van ongetwijfeld nog een aantal huldigingen.

Beelden: Quintin Stoetman | Verslag: Lonneke Togtema

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!