Algemeen

We gaan door! – deel 12: Kostverloren 11

- advertentie -

Oldambt – Vlak bij de Duitse grens, dicht bij de Dollard en midden in de velden vinden we een pittoreske mini camping en bed & breakfast Kostverloren 11. ‘I’m living the dream’ zegt eigenaar Mark zelf over zijn mooie plekje in Oldambt.

- advertentie -

‘Ik ben trots en blij dat ik op mijn 42e de stap heb durven maken om mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Dit door te verhuizen vanuit het Gooi naar Noordoost-Groningen en daar deze onderneming over te nemen. Een dergelijke stap kan ik iedereen aanraden. Doe wat je hart je ingeeft, daar wordt je een stuk positiever, gelukkiger en rustiger van.’

Ook op Kostverloren 11 hebben ze zich aan moeten passen de afgelopen maanden. ‘Eerst kregen we te horen dat festivals niet meer door mochten gaan. Voor ons extra jammer, want tijdens het mooie Festival Hongerige Wolf hebben we het altijd druk. Vervolgens moesten ook nog de sanitaire voorzieningen dicht. Dit hebben we opgelost door van acht campingplekken terug te gaan naar slechts één. Hierdoor werd het privé sanitair, dit was wel toegestaan. Die ene plek is gelukkig de hele tijd bezet geweest.’

Waar de eerste maanden van de crisis dus lastig waren gaat het inmiddels weer een stuk beter. ‘Dit is ons derde seizoen en op dit moment hebben we het hartstikke druk! Mensen blijven in eigen land en vinden het hier hartstikke mooi. Ik heb zelfs mensen die voor de tweede keer dit seizoen terug komen omdat ze nog niet uitgekeken waren.’ Zijn boodschap voor zijn klanten is dan ook helder. ‘Blijf komen, blijf ontdekken. Er is genoeg te zien!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button