Algemeen

Online demonstratie voor de zorg: #meerdanapplaus

- advertentie -

Landelijk – De zorgmedewerkers kregen aan het begin van de coronacrisis nog een daverend applaus, maar zagen vervolgens wegrennende Kamerleden en voorstellen voor salarisverhoging keer op keer weggestemd worden.

Zaterdag 5 september, 14:00 uur
SP, GroenLinks, PvdA en vakbonden CNV, FNV en NU’91 roepen iedereen op om 5 september mee te doen met de grootste online demonstratie voor de zorg ooit.

Dag in dag uit staan ze in de frontlinie: onze zorgmedewerkers. Zij verdienen meer dan applaus. Het is een politieke keuze om de lonen van zorgmedewerkers niet te verhogen. Daarom roepen we het kabinet op de mensen in de zorg te geven wat ze verdienen: structurele loonsverhoging en een verlaging van de werkdruk.

#meerdanapplaus
De politieke partijen en de vakbonden slaan de handen ineen en komen gezamenlijk in actie. Doe mee en ga op 5 september om 14.00 naar meerdanapplaus.nl om je solidariteit richting de zorgmedewerkers te laten zien en je te laten horen richting dit kabinet.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button