Algemeen

Reacties op social media over programma Steenrijk, Straatarm

- advertentie -

Westerlee – De eerste nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm zorgde alweer voor heel wat ophef op social media, dat meldt de TV Gids. De holistische coaches Mayke en Dennis zorgden voor verbazing vanwege stapeltjes geld in hun huis.

- advertentie -

Het rijke koppel woont in Amsterdam. Samen besteden ze zo’n 2200 euro per week aan bijvoorbeeld veganistische bezorgmaaltijden. Ook liggen er in hun grachtenpand stapeltjes met geld verdeeld over het huis. Dat heeft volgens Mayke een simpele verklaring: “Zo geef ik mijn onderbewustzijn een teken: hey, don’t worry, er is genoeg”, legt ze uit.

Moeder Saskia en haar vier kinderen, waarmee het koppel van huis wisselt, weet niet wat ze meemaakt. Zij moet rondkomen van 60 euro per week.

Op Twitter wordt er veel gepraat over het programma, ook Saskia is hier op actief en reageert op een paar Tweets, de andere reacties kunt u hier lezen.

Het bericht was afgelopen woensdag te zien bij SBS6.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button