Politiek

Leden D66 Oldambt kiezen nieuw bestuur

- advertentie -

Oldambt – De leden van D66 Oldambt hebben een nieuw bestuur gekozen. In verband met corona gebeurde deze keer de stemming digitaal, via e-voting. Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Jakob Zwinderman, Johnny Vos (penningmeester), Magda Boven (bestuurslid ledenwerving en binding) en Henriëtte Davelaar (bestuurslid communicatie). Alle kandidaten zijn al langere tijd actief voor D66 Oldambt.

- advertentie -

Het nieuwe bestuur wil in samenwerking met de leden aan de slag om D66 zichtbaar te positioneren in de gemeente. Om met vernieuwde energie de leden, inwoners en ondernemers te betrekken bij de thema’s die in de gemeente leven. Jakob Zinderman, “Ik zie het als mijn taak om op de achtergrond te werken aan de ideale infrastructuur voor onze nieuwe volksvertegenwoordigers, onze leden maar absoluut ook onze (potentiële) kiezers. Onze D66-boodschap moet gehoord worden, tijdens maar ook buiten de verkiezingsperioden. Ik zie de te toekomst met vertrouwen tegemoet. Dit is een belangrijk moment. Juist nu is het belangrijk om te kiezen voor balans tussen mens, natuur en economie. Met oog voor de belangen van alle Oldambtsters. Laat iedereen vrij, maar niemand vallen, zeggen we bij D66.”

Meehelpen om boodschap D66 uit te dragen in Oldambt
Wil je meedenken en de D66 boodschap helpen positioneren in de gemeente Oldambt? Binnenkort start de partij weer met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Heb jij kennis van een bepaald thema en wil je deze kennis graag delen? Neem dan contact op met Magda Boven uit Winschoten via magdaboven@hotmail.com. Nog actiever bijdragen kan natuurlijk ook. De functie van secretaris in het nieuwe bestuur is nog vacant.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button