Sport

Verhoogde waarde legionella aangetroffen in water VVS Oostwold

- advertentie -

Oostwold – “Recent zijn de kleedkamers gecontroleerd of er legionella aanwezig is. Helaas is hierbij een verhoogde waarde gevonden. Dit bericht hebben we afgelopen week ontvangen van de gemeente.” dat schrijft het bestuur van voetbalvereniging VVS Oostwold op hun website.

- advertentie -

“Daarom mag er tot nader bericht geen gebruik gemaakt worden van de douches en water voorzieningen in de kleedkamers.” schrijven ze. “Ondanks dat de douches en overige leidingen regelmatig handmatig/automatisch doorgespoeld zijn, geeft dit dus nog geen garantie dat deze legionella vrij zijn.”

Actie
“We hebben inmiddels actie ondernomen en de leidingen worden zo spoedig mogelijk gereinigd en opnieuw gecontroleerd.” aldus het bestuur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button