Incidenten

50-jarige man uit gemeente Oldambt aangehouden bij drugslab in Drentse Hollandscheveld

- advertentie -

Hollandscheveld – Bij een boerderij aan de Barsweg in Hollandscheveld is donderdagmiddag door de politie een drugslab in opbouw opgerold. Daarbij werden twee aanhoudingen verricht: Een 50-jarige man uit de gemeente Oldambt en een 66-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen.

- advertentie -

Volgens de politie werd het drugslab opgezet in een bijgebouw van een boerderij. Het lab was ten tijde van de ontdekking nog niet in gebruik. Het is nog niet bekend wat voor soort verdovend middel in het lab zou worden geproduceerd. Door de politie wordt hier onderzoek naar gedaan.

Vanwege de gevaarlijke stoffen bij de boerderij kwam de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen ter plaatse. Het onderzoek van de politie is nog in volle gang.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button