Algemeen

Van gepeste jongen tot een ster op het podium bij Holland’s Got Talent: Romain Doedens

- advertentie -

Winschoten – De 26-jarige Romain Doedens uit Winschoten doet mee aan het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Zo’n 3 jaar geleden is hij begonnen met zanglessen en dat dit een goed resultaat heeft opgeleverd bewijst het voorstukje van Holland’s Got Talent waarbij hij de jury inpakt. Hij zingt hier het nummer “All I want” van Kodaline.

- advertentie -

Holland’s Got Talent wordt gepresenteerd door Humberto Tan en in de jury zitten Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. De uitzending met Romain is zaterdagavond vanaf 20.00 uur op RTL4.

Jinek
Donderdagavond was hij samen met Humberto Tan te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Hierin vertelde hij het verhaal over zijn jeugd waarin hij jarenlang gepest werd. Vanaf groep 4/5 van de basisschool tot de 2e klas van het voortgezet onderwijs hadden twee jongens het op hem voorzien. De pesterijen waren zowel mentaal als fysiek, waarbij vooral het mentale schade heeft aangericht. Dit maakte van hem een onzekere en schuchtere jongen, die gelukkig in de muziek zijn therapie vond.

Humberto vertelde in het programma grote bewondering voor Romain te hebben: “Op het laatste moment heeft hij met zijn coach besloten om het lied in een hogere toon te zingen. Dus hij heeft het thuis op een andere toon geoefend dan hij uiteindelijk heeft uitgevoerd. Dat is voor iemand met heel veel ervaring zelfs een ding. Dit is zijn vierde optreden en hij flikt het gewoon!”

Romain over hoe hij zich voelde na het optreden: “Heel erg opgelucht, maar ook heel vaag allemaal. Dit is de vierde keer dat ik überhaupt voor mensen optrad en dan met al die camera’s erbij. Humberto naast me, die zie je normaal gesproken op televisie. Het was echt even wennen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button