Cultuur

Kaartverkoop eerste helft theaterseizoen 20/21 van start

Winschoten – Na een periode waarin we het zonder theatervoorstellingen hebben moeten doen, gaat ook in De Klinker het doek weer op. We trappen het seizoen traditiegewijs af met het Tellerlikker Festival (18-20 sep), een week later volgen voorstellingen van danseres Igone de Jongh en muzikant JB Meijers. De kaartverkoop voor de eerste helft van het theaterseizoen (sep t/m dec 2020) start op dinsdag 8 september om 13.00 uur.

- advertentie - 

Door het coronavirus waren lege theaterzalen vanaf 12 maart een feit. Nu, een half jaar later, mogen de theaters met aangepaste coronamaatregelen weer open. Waar De Klinker vóór corona nog 620 bezoekers kon ontvangen, kunnen er met de 1,5 meter maatregel slechts 163 bezoekers terecht in de Grote Zaal. In overleg met de artiesten spelen een aantal voorstellingen daarom twee keer op een avond.

De Klinker heeft voor de eerste helft van het theaterseizoen weer een gevarieerd programma neergezet. Kindervoorstellingen als Brandweerman Sam en Peppa Pig; muziekvoorstellingen met muziek van George Michael of Simon & Garfunkel en specials met Bert Visscher, de Bende van Baflo Bill en Johan Derksen staan op de agenda.

Het theaterseizoen wordt opgesplitst in twee delen. De verkoop van het eerste deel (sep t/m dec 2020) start dinsdag 8 september om 13.00 uur. Het programma is al zichtbaar op indeklinker.nl. Daarnaast kunt u het weekend van 5 september een theaterkrant op de deurmat verwachten. Wilt u een optreden van uw favoriete artiest niet missen, wees er dan snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!