Op stap

Veel autoliefhebbers bij automeeting in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond vond een grote carmeeting plaats een industrieterrein in Winschoten. De meeting trok veel bekijks van autoliefhebbers.

- advertentie -

Volgens een bericht op Facebook van de organisatie waren er een paar regels tijdens het evenement, zo mochten er geen burnouts worden gemaakt, moest afval netjes opgeruimd worden, geen harde knallen en bezoekers moesten een route volgen die werd aangegeven met pijlen.

Honderden autobezitters hadden zich verzameld op het industrieterrein Hoogebrug, aan de B. Haitzemastraat. Bijzondere wagens worden er geshowd. De politie hield langs de weg mensen aan voor een controle. De automeeting duurde tot middernacht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button