AlgemeenVideo

Romain Doedens rechtstreeks door naar halve finale Holland’s Got Talent (video)

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond was het RTL 4-programma Holland’s Got Talent op televisie te zien. In deze uitzending was Romain Doedens uit Winschoten ook te bewonderen. Hij heeft zich na het optreden direct mogen plaatsen in de halve finale. Hij kreeg hij op verzoek van presentator Humberto Tan de ‘gouden buzzer’.

- advertentie -

Pesten
De 25-jarige Romain is op jonge leeftijd slachtoffer geweest van fysieke en mentale pesterijen op de basisschool. Hier heeft hij op latere leeftijd erg veel last van gehad verteld hij op TV. Met therapieën en medicatie heeft hij dit weten te verwerken en met dit optreden wordt zijn verleden gezien als een ‘afrekening’.

Lees ook: Van gepeste jongen tot een ster op het podium bij Holland’s Got Talent: Romain Doedens

Met een indrukwekkend verhaal over pesterijen uit het verleden en een prachtige stem wist de boomlange zanger de gevoelige snaar bij de jury te raken. Met een verdiende ‘gouden buzzer’ als gevolg. “We moeten deze man terug zien.” zegt Humberto Tan.

Jury
De jury van Holland’s Got Talent bestaat dit seizoen uit: Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Romain zong het nummer All I Want, geschreven door Stephen Garrigan, in 2019 tijdens één van zijn eerste optredens in cultuurhuis De Klinker.

De uitzending valt hier bij RTL XL terug te kijken. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button