Politiek

Oud-raadslid SP Cor Mulder overleden

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen week is oud-raadslid van de SP Cor Mulder overleden. Cor was veel bij het pad te vinden in Oldambt, meestal in zijn rode jas.

- advertentie -

Mulder zette zich sinds 2004 in voor de SP in de gemeente Winschoten en later Oldambt. Binnen zijn partij heeft hij verschillende functies bekleed en vanaf 2014 tot 2018 dus als raadslid. Hier moest hij vanwege ziekte helaas mee stoppen.

Zijn motto was om veel op straat aanwezig en voor iedereen bereikbaar te zijn. Hierbij had hij vooral oog voor de sociaal zwakkeren in onze samenleving. Zelfs tijdens zijn ziekte probeerde hij nog zoveel mogelijk bij acties aanwezig te kunnen zijn voor zover dat ging.

Dit jaar heeft hij “de zilveren tomaat” ontvangen van de landelijke voorzitter.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button