Algemeen

HP Korte, Regiobank in Oostwold hanteert weer de oude openingstijden

- advertentie -

Oostwold – Diverse grote banken besluiten steeds meer om hun lokale filialen te sluiten. Dit omdat de cliënten steeds vaker digitaal alles regelen. Toch zijn er vaak zaken waarbij persoonlijk contact wenselijk is.

- advertentie -

“Wij als Regiobank hebben juist de kracht om in kleinere plaatsen onze kantoren dicht bij de cliënten gewoon open te houden”. zegt Herman Korte van HPKorte uit Oostwold. “Wij vernemen dat onze klanten het prettig vinden dat ze gemakkelijk om de hoek even kunnen binnen lopen.”

HPKorte is al jaren een vertrouwde naam. Al meer dan 30 jaar is het kantoor gevestigd in een voormalig kerkgebouw.  Het kantoor adviseert klanten op financieel gebied.

“Met de tijd mee maar toch service zoals ‘vroeger’, dat is waar de kracht van HPKorte ligt. Doordat we in goed contact staan met onze klanten, weten we wat er speelt en kunnen daar accuraat op inspelen, met de Groningse nuchterheid die wij als personeel allemaal hebben. Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde organisatie, heeft de klant een ruime vrije keuze in hypotheken en verzekeringen. We helpen met belastingzaken en ook voor de bankzaken als een normale privé- of spaarrekening en kashandelingen kunnen de mensen bij ons als Regiobank terecht.” aldus Herman Korte

De openingstijden zijn vanaf 28 augustus weer normaal, maar toch is vooraf even bellen voor een afspraak het handigst. De corona-maatregelen worden in acht genomen.

HP Korte, Hoofdstraat 34 Oostwold, (0597) 552002.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button