Kort nieuws

Politie staat na melding bijna 200 kilometer verderop

- advertentie -

Winschoten – De politie werd dinsdagmiddag rond half 4 opgeroepen voor een 112-melding van een ruzie bij de Lidl. Helaas rukten ze uit naar de Lidl-vestiging in Bunschoten, nabij Utrecht, in plaats van Winschoten.

- advertentie -

In Bunschoten wist er niemand van of nabij de Lidl iets van een melding. De agenten namen hierop telefonisch contact op met de melder om elkaar bij de winkelwagens te ontmoeten. Zowel de agenten als de melder gaven aan zich bij de winkelwagens te bevinden, maar vonden elkaar niet. Poging twee werd een ontmoeting voor de ingang van de Rabobank.

Toen daar ook niemand anders stond in beide gevallen, kwam de politie erachter dat de melding voor Winschoten was en dat zij dus in Bunschoten stonden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button