AlgemeenOp stap

Expositie Fotoclub “Oost-Groningen” in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten- Vanaf 3 Oktober zal in de Klinker een foto expositie te zien zijn. De expositie is ingericht door een aantal leden van de fotoclub “Oost-Groningen”. De expositie omvat een aantal onderwerpen; Landschap, stedelijk Oldambt, Natuur en Close-up.

- advertentie -

Fotoclub “Oost-Groningen” is opgericht vanuit de Werkgroep Fotografie Groningen. Leden van deze werkgroep namen vanaf 2007 deel aan diverse workshops en cursussen gegeven door Kunstgroep Noord.
Fotoclub “Oost-Groningen” bestaat uit actieve leden die allen hun eigen stijl van fotograferen hebben.
Maandelijks is er een clubavond waarbij zij elkaars werk beoordelen, werken aan thema’s , maar ook de technische elementen van het fotograferen komen aan de orde. Zij verzorgen exposities op verschillende locaties met een diversiteit aan onderwerpen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@fotocluboostgroningen.nl

Naast de expositie van Fotoclub “Oost-Groningen” exposeert Sophie Raateland in deze periode haar (glas) objecten.

Gedurende de periode van deze exposities zal er ook een aantal malen een kunstuur worden ingevuld door de exposanten. Dit zal plaatsvinden op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur, de data worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Tijdens dit kunstuur zal er op interactieve wijze nader worden ingegaan op de exposities.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button