Algemeen

Oproep Figuratie voor opnames zaterdag in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Voor ‘De Hou ’t Schoon 5MinutenShow’, een educatief spelprogramma voor kinderen zoekt de productie figuranten voor morgen 12 september!

- advertentie -

Wie zoeken wij, Figuranten voor spel:
• 1 persoon leeftijd ongeveer 25
• 1 persoon leeftijd ongeveer 50
• 1 persoon leeftijd ongeveer 70

Het is de bedoeling dat er antwoord wordt gegeven op quiz vragen.

Het Programma
De Hou ’t Schoon 5MinutenShow is een televisieprogramma dat vanaf oktober 2020 weer wordt uitgezonden en wordt geproduceerd door BazarMedia in opdracht van RTL Telekids. Afgelopen twee seizoenen waren een groot succes. In iedere aflevering strijden 4 kinderen uit een gemeente tegen zwerfafval door middel van leuke en spannende spellen en opdrachten.

Dit doen zij onder begeleiding van presentator Ruben of presentatrice Pauline. In elke aflevering maken de kinderen kans op een mooi prijzenpakket! Met het programma worden de kandidaten en kijkers op een leuke manier bewust gemaakt van het belang van een schone leefomgeving. Voor de deelnemers is het vooral een hele ervaring en iets om nooit meer te vergeten.

Als je morgen om 13.30 uur beschikbaar bent en in Winschoten kunt zijn, mag je je opgeven via elise@bazarmedia.nl Graag even een foto meesturen waar het gezicht duidelijk op de zien is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button