Algemeen

Twintig bewoners Renselheerdt in quarantaine wegens coronabesmetting

- advertentie -

Winschoten In verpleeghuis Renselheerdt van Oosterlengte in Winschoten zijn twintig van de circa zestig cliënten in quarantaine geplaatst, nadat bekend werd dat een medewerkster besmet is geraakt met het coronavirus. Dat meldt Dagblad van het Noorden.

- advertentie -

De medewerkster zit met milde klachten thuis. Twintig cliënten en vier medewerkers zijn inmiddels getest. Hun uitslag wordt maandagmiddag of dinsdag verwacht.

Inmiddels heeft de directie van het verpleeghuis maatregelen genomen. Niemand kan spontaan het verpleeghuis in lopen, er moet eerst aangebeld worden. De personeelsleden dragen mondkapjes. De twintig bewoners worden verzorgt door personeel in speciale kleding.

Oosterlengte heeft familie van de bewoners zondag telefonisch op de hoogte gebracht van de besmetting en de genomen maatregelen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button