Sport

Meerdere instapacties in september bij Crossfit Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De gehele maand september staat bij Crossfit Winschoten in het teken van het verwelkomen van nieuwe leden. Crossfit is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en staat bekend om het uitdagende karakter. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven dit zelf te ervaren heeft de Crossfit box van Erik Roelfsema een tweetal acties bedacht.

- advertentie -

Tot en met 30 september kan iedere geïnteresseerde zich inschrijven en vervolgens een maand lang gratis de sport proberen. Inschrijven kan in de zogeheten WOD app. Download de app, schrijf je in en kom langs in de box om te starten met jouw maand gratis Crossfit. Natuurlijk mag je ook gewoon even langskomen aan de Bovenburen 112 in Winschoten, het personeel helpt je graag verder!

Naast deze actie is er ook een aantrekkelijke actie voor de huidige leden: Bring a friend! Introduceer één van je vrienden of familieleden en ontvang zelf ook één maand gratis lidmaatschap wanneer hij of zij ook lid wordt. Een klassieke win-win situatie dus!

Crossfit is een zeer uitdagende sport, bestaande uit een combinatie tussen gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Deze drie onderdelen worden samengebracht in zogeheten WOD’s, dit staat voor Workout of the day. De combinatie maakt de sport uniek, eenmaal begonnen kan je niet meer stoppen! Meld je dus snel aan ervaar het zelf!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button