Op stapVideo

Fotoserie: The Barrel Challenge Covid-19 van start

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagochtend vertrokken zo’n 50 barrels in de richting van Polen. De auto’s doen mee aan de Barrel Challenge Covid-19, georganiseerd door Zweep Events. Normaal gesproken doen zo’n 300 barrels mee, wegens het coronavirus is dat dit jaar niet mogelijk. De tocht zou door landen gaan waarvoor Code Oranje van kracht is.

- advertentie -

De route naar Montenegro was door de organisatoren verkend en campings en overnachtingen besproken. Alles moest worden geannuleerd. De route gaat nu door landen die ‘veilig’ worden beschouwd, zoals Duitsland, Polen en Tjechië.

Barrel
De deelnemers die mee doen hebben een auto bij zich die minimaal 18 jaar oud moet zijn. Daarbij mogen er dit jaar maar twee personen mee per auto. In deze editie zijn er geen opdrachten. Wel is er een originaliteitsprijs en een pechprijs.

De deelnemers werden afgelopen zaterdag vanaf het Posttilterrein in Winschoten uitgezwaaid.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button