Algemeen

Fotowedstrijd Gelukkig ben je in Groningen!

- advertentie -

Oldambt – Gelukkig ben je in Groningen! De zoektocht naar de mooiste plekjes in de provincie Groningen is begonnen. Iedereen heeft wel zo’n plek. Daar waar het leven goed is.

- advertentie -

Bij Marketing Oldambt wordt specifiek gezocht naar de mooiste beelden en verhalen binnen het mooiste stukje Groningen, Oldambt. Vogels spotten in de Kiekkaaste. De graanvelden, dobberen op het Oldambtmeer. Een prachtige zonsopgang. Of juist een zonsondergang. Waar en wanneer ben jij intens gelukkig?

Iedere liefhebber wordt opgeroepen om zijn of haar foto met bijbehorend verhaal te delen via sociale media met #gelukkigbenjeingroningen en #graanrepubliek. Doe dit en misschien word je verrast met een avontuurlijke roadtrip door onze provincie voor twee personen!

Uiterlijk 1 november 2020 wordt uit de social mediaberichten met de juiste hashtags een winnaar geselecteerd. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van Stichting Marketing Groningen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De avontuurlijke roadtrip wordt verzorgd door Grounded Expedities.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button