Sport

Succesvolle ontwikkelingen voor rolschaatsclub ARC-NN

- advertentie -

Winschoten – Voor het eerst in Winschoten georganiseerd een roldansstage. Op 3 oktober organiseert rolschaatsclub ARC een roldansstage in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Deze stage staat onder leiding van de welbekende trainer Andreas Nickel.

- advertentie -

Hij is zelf een zeer gerenommeerde roldanser geweest op wereldniveau. Inmiddels heeft hij tal van goede roldansers onder zich waaronder Palmira Seeger, wereldkampioene junioren. Andreas werkte al samen met ARC- leerlingen dus voor sommige kinderen is hij geen vreemde.

Verschillende clubs uit Nederland (WKC, ZRC/Pauwin, RC Kerrolls, Rolling ’90, ARC) zullen in Winschoten vertegenwoordigd zijn. In totaal zullen er 50 roldansers deelnemen van verschillend niveau en leeftijd. ARC heeft een vol programma voor die dag. Naast het rolschaatsen is er conditietraining en bewegingslessen op muziek. Dit alles onder leiding van talentvolle trainers.

Het is één dag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Clubtrainers en nationale juryleden en internationale juryleden zullen hier aanwezig zijn en afvaardigingen van de NRB. Deze dag is voor de trainers een goede bijscholing.

Maar voor we aan deze fantastische dag gaan beginnen zullen 4 van onze roldansers deelnemen aan de Corona Cup in Kerkdriel. Aangezien er dit jaar geen wedstrijden zijn geweest hebben 3 clubs toch gedacht iets te moeten organiseren. ARC-NN is één van de organisatoren.

Ook bij de Corona Cup een geweldige deelname waaronder ook Duitse roldansers. Kortom, ARC heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown en willen blijven ontwikkelen. Het belooft dus een drukke, leerzame en sportieve dag te worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button