Algemeen

3200 Badeendjes zwemmen in de Rensel

- advertentie -

Winschoten – Om 14.00 uur vanmiddag doken 3200 badeendjes fris en klaar voor de race het water van de Rensel in, aangemoedigd door het publiek en de leden van de Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

- advertentie -

De race werd georganiseerd door de Rotary Winschoten. De opbrengst, ruim 5000 euro, is bestemd voor het Kinderhotel in Wedde en SchuldHulp Maatje.

Men kon geld inleggen door een of meerdere eendjes te adopteren. Het eendje wat als eerste over de streep kwam bracht 400 euro voor zijn donateur op, na een tweede en derde prijs van respectievelijk 200 en 100 euro was er nog de poedelprijs voor het vierde eendje, een jaarabonnement op de Donald Duck.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button