Gemeente

Brandweerman Harrie Buiter krijgt ‘eindelijk’ zijn Koninklijke Onderscheiding

Finsterwolde – Afgelopen vrijdagavond was er een feestelijke aangelegenheid bij de brandweer in Finsterwolde. Harrie Buiter kreeg een Koninklijke Onderscheiding omdat hij 41 jaar als vrijwillige brandweerman heeft gefunctioneerd.
Al die jaren is hij actief en betrokken geweest. Harrie was onder andere brandweerchauffeur en verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan kazerne en voertuigen. De voertuigen stonden er dan ook altijd spik en span bij.

Eind februari kon Harrie helaas niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen in Oldambt. Nu had hij met zijn collega’s uit Finsterwolde en partners zijn eigen feestje. “Het was mooi dat hij in aanwezigheid van zijn vrouw en (klein)kinderen benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van harte” aldus burgemeester Cora-Yfke Sikkema die de koninklijke onderscheiding heeft overhandigd.

- advertentie - 

Lees ook: Koninklijke onderscheiding voor 16 brandweervrijwilligers

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!